Siyanda - we are growing
Bed and breakfast
 
Er was eens...
Onze eigen B&B ervaring beleefden wij jaren geleden in Gent. De hotelprijzen waren toen al schrikbarend hoog en we zochten een alternatief. We kwamen terecht in de prive-woning van een gesjeesde architect en zijn vrouw.
Hij vertelde ons over de kostbare schilderijen aan de muur, we sliepen onder een bloemetjessprei en zaten de volgende ochtend aan het ontbijt met mevrouw die ons allerlei jammetjes liet proeven...we waren verkocht voor B&B!
 
 
 
 
 
Van alle gemakken voorzien
Toen we deze boerderij kochten, bestonden de appartementjes in het bijgebouw al. Met elk een eigen keuken, badkamer en wc en een eigen deur naar buiten. Er is alleen veel opgeknapt en naar onze smaak gemaakt. Eentje verhuren we nu als bed and breakfast.
Zo hebben we nu vloeren van hardsteen zodat ook honden welkom zijn. De inrichting is eenvoudig maar doeltreffend met spulletjes overal vandaan; van onszelf of onze oma's geweest, nieuw gekocht, zelf gemaakt/ laten maken, of op een markt gescharreld.... gewoon zoals je ook je eigen huis inricht op zoek naar wat je leuk vindt.
De bedden hebben goede matrassen en de douche is beter dan in ons eigen woonhuis. De verwarming kan op 10. Er is TV en Wifi waar je gratis gebruik van kan maken.
In elk huisje is een 2 persoons hoogslaper voor de 6+ kinderen; de baby kan evt in een campingbedje.
Wij vinden het vooral belangrijk dat mensen zich bij ons thuis voelen. We zorgen voor een uitgebreid ontbijt met goede producten zoveel mogelijk van eigen boerderij of uit de streek. (We telen zoveel mogelijk eetbare planten op ons erf.) En voor wie zelf in de keuken wil staan; alle benodigde keukengerei is aanwezig.
 
Sinds 2015  mogen we ons een 3 tulpen B&B noemen. We zijn trots op die kwalificatie; voor ons is die passend bij wat we willen bieden en wie we zijn. Geen luxe, wel compleet en fijn om te zijn.
 
Blij? 
Wat ons drijft is een werkelijke belangstelling voor andere mensen, een soms tomeloze scheppingsdrang, liefde voor de natuur en het buitenleven, een no-nonsense benaderingswijze maar ook een bourgondische levensstijl. Onze bed and breakfast is dan ook zo opgezet zoals we het zelf als gast fijn zouden vinden.  Natuurlijk is de bijverdienste een noodzakelijk aanvulling op ons inkomen; toch vragen we altijd aan elkaar als mensen vertrekken, "waren ze blij?"  Die onderliggende zorg is gemeend! Als we dit niet meer zo ervaren, stoppen we ermee ....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint